• Afișări articole 120423

În perioada 12-14 aprilie, localitatea Bar din Muntenegru a fost gazda Campionatului European SKDUN şi a Cupei Europene SKDUN Kohai, competiții la care au fost prezenți 790 de sportivi din 21 de ţări.

Printre sportivii lotului naţional al României de Karate SKDUN s-au aflat şi sportivii Poteras Liviu , Poteras Luca si Besleaga Marcel  de la sectia de karate shotokan a CSU Brasov , iar în cadrul lotului lărgit, printre sportivii copii au fost selectaţi Tudor Astion şi Giurgiu Casian si Tudorache Patrick, tot de la clubul brasovean.

Vineri, în cadrul categoriilor de peste 40 ani, Poteras Liviu a obţinut locul 2 la kata echipe alaturi de Daniel Fusaru si Toni Nechifor, iar la probele de kumite sportivul nostru a obtinut locul 3 si medalia de bronz la individual urmata de medalia de bronz cu echipa romaniei alaturi de Toni Nechifor si Ionut Cheseru .

Sâmbătă a luptat Besleaga Marcel la categoria kumite juniori +75 kg kg unde sportivul nostru a pierdut accesul in finala in fata Italiei castigand la final medalia de bronz.

  • ”Mulţumim pentru susţinere părinţilor sportivilor participanţi. Antrenorul Chiru Dragos îi felicită pe toţi sportivii participanţi. Munca la antrenamentele continuă neîntrerupt pentru că în acest sezon competiţional ne aşteaptă Campionatele Mondiale de Karate WUKF din luna iunie de la Bratislava ”, a declarat antrenorul Chiru Dragos .