• Afișări articole 120445

Seitz Adina 3 medalii ( 1 aur , 2 bronz ) la Campionatele Europene de karate pentru copii, cadeţi şi juniori WUKF de la Herstal (Belgia).

În prima zi au participat doar categoriile de copii cu vârste între 7 şi 12 ani, iar în ziua a doua, sâmbătă, au fost doar calificări pentru finale la categoriile de vârsta 13-20 de ani, duminică fiind programate finalele, sportivii români fiind prezenţi în peste 20 de finale.

Sportivii clubului Universitar Brasov au cucerit 1 medalie de aur şi două de bronz la Herstal.

”În prima zi am avut calificări la echipe pentru shobu ippon cadeţi, unde Adina Seitz s-a calificat in finala de echipe rotativ si a cucerit bronzul la echipe ippon .Avem un obiectiv şi o să-l atingem, pentru că Adina Seitz este foarte bine pregatita, suntem convinşi că vom urca pe podium, chiar dacă sunt categorii cu sportivi numeroşi”, a declarat media preşedintele clubului ASOCIATIA CLUB KARATE JKA DIN ROMANIA, Chiru Dragos.

”Competiţia este foarte bine organizată, mă refer la numărul de suprafeţe de concurs, cu competitori peste aşteptări, iar nivelul este între mediu şi maxim”, a mai spus Dragos.

Probele individuale de sambata au adus o noua medalie Brasovului , Seitz Adina cucerind medalia de bronz la kumite individual shobu ippon .

Ziua de duminica destinata finalelor a adus si prima de medalie de aur brasovului , Seitz Adina cucerind aurul in finala de kumite ippon rotativ dupa ce echipa s-a impus cu scorul de 3-0 . Alaturi de sportiva noastra au fost sportivele din clubul Hayashi Floresti si Cs Fortuna Bucuresti ..