• Afișări articole 120424

Peste 1500 de participanți din 45 de țări de pe 4 continente au participat la Campionatul Mondial si Cupa Mondiala la Karate SKDUN din Bulgaria. Concursul organizat la Burgas s-a desfasurat pe durata a trei zile in perioada 7-9 octombrie 2016 .Acest lucru a fost anunțat la o conferință de presă de catre președintele Federației din Bulgaria Shotokan Alexander Slavkov. Campionatul desfsurat la "Mladost" s-a desfasurat pe 7 tatami la probele de kata, kumite individual si kata si kumite echipe .

"Găzduirea acestui concurs prestigios este o onoare si responsabilitate pentru noi. Burgas a investit masiv în sport și stil de viață sănătos și evenimentele de asemenea rang înalt sunt cea mai bună reclamă pentru aceste activități. În plus, orașul sa impus ca o destinație atractivă pentru arte martiale din intreaga lume ", a declarat în timpul conferinței de presă, primarul Dimitar Nikolov.

Brasovul a fost reprezentat si de aceasta data de sectia de karate shotokan a CSU Brasov si ASOCIATIA CLUB KARATE JKA DIN ROMANIA cu un numar de 16 sportivi . Cu Adina Seitz sclipitoare la toate probele ,si Bacalu Andrei impecabil la kata intr-o categorie de 33 sportivi ,finalul celor trei zile de intreceri ne-a prilejuit accesul pe podium de 11 ori ( 4 aur , 4 argint , 3 bronz ) . Olteanu Daria fiind clasata a IV a la proba de kata children.

Rezultate tehnice :

MEDALIATI CU AUR

 1. POTERAS LIVIU - KATA SENIORI KOHAI
 2. SEITZ ADINA - KATA TINERET
 3. SEITZ ADINA - KUMITE ECHIPE FEMININ JUNIOARE
 4. SEITZ ADINA - KUMITE ECHIPE MIXT JUNIOARE

MEDALIATI CU ARGINT

 1. SEITZ ADINA - KATA ECHIPE JUNIOARE
 2. TOHANEAN DENISA - KATA ECHIPE JUNIOARE
 3. BACALU ANDREI - KATA MINICADETI
 4. CRETU ANCA - KUMITE CHILDREN KOHAI

MEDALIATI CU BRONZ

 1. SEITZ ADINA - KUMITE TINERET +60 KG
 2. DRAGOI DANIELA - KATA SENIOARE KOHAI
 3. CRETU ANCA - KATA CHILDREN KOHAI