• Afișări articole 120525

Continua seria de remarcabile pentru sportivii brașoveni legitimați la CS Karate JKA România, în ziua a II a  de concurs a Campionatului Mondial de karate din Scoția.

Luptătorii clubului brașovean au obținut alte 23 medalii: 12 de aur ,5 de argint si 6 medalii de bronz.

Sterns David s-a impus la categoria 14-15 ani proba de kumite ippon devenind Campion Mondial , locul 3 la aceiasi categorie fiind ocupat tot de sportivul nostru Stoica Robert care si-a adjudecat medalia de bronz .

La categoria 16-17 ani proba de kumite ippon Lattas Eleftherios a ocupat locul secund in ierarhia mondiala fiind devansat de sportivul din Scotia.

Vasilache Maria Ioana a castigat medalia de bronz la categoria 14-15 ani, proba de kumite ippon, fiind devansata de sportivele din Anglia si Franta .

Chiriac Valentin si-a adjudecat medalia de bronz la kumite ippon open categoria de peste 41 ani,

La probele pe echipe kumite ippon :

Echipa Romaniei de kumite ippon rotativ 14-15 ani formata din sportivii nostri : DAVID STERNS, ROBERT STOICA, ASTION ANDREI SABIN TUDOR, OCTAVIAN TOMA si-a adjudecat medaliile de aur in fata sportivilor din Anglia.

Echipa Romaniei de kumite ippon 16-17 ani formata din  Robert Stefan Belici, DRAGOS CIOLACU, ELEFTHERIOS LATTAS, RAZVAN SURUBARIU si-a adjudecat medaliile de aur in fata sportivilor din Anglia .

Echipa Romaniei cu Vasilache Maria Ioana si-au adjudecat medaliile de aur la categoria 14-15 ani kumite ippon rotativ .

Echipa Romaniei cu Ban Andreea Karolina au devenit Campioane Mondiale castigand finala de kumite ippon 18-21 ani in fata tarii gazda Scotia.

Echipa Romaniei cu Ban Andreea Karolina s-a impus si la kumite rotativ ippon 18-21 ani cucerind a doua medalie de aur .

Echipa Romaniei de kumite ippon rotativ 16-17 ani formata din  Robert Stefan Belici, CHIRIAC CALIN, ELEFTHERIOS LATTAS, RAZVAN SURUBARIU si-a adjudecat medaliile de argint fiind devanasata in finala de echipa Scotiei .

Echipa Romaniei de kumite ipoon rotativ 18-21 ani masculin cu Draghiciu Eduard si-a adjudecat locul secund in ierarhia mondiala fiind devansati in finala de echipa Poloniei.

Echipa Romaniei cu Vasilache Maria Ioana a cucerit medaliile de bronz la categoria 14-15 ani kumite echipe ippon fiind devansata in finala de Polonia si Anglia .

Echipa Romaniei de kumite ipoon 18-21 ani masculin cu Draghiciu Eduard s-a clasat pe locul 3 cucerind medaliile de bronz

Brasovul scrie istorie din nou la Campionatele Mondiale de karate WUKF 13-16 iulie din Scotia . 62 federatii si 1825 participanti . Ice Arena din Dundee cu o sala ocupata la refuz .
Ziua de ieri cu 9 medalii mondiale pentru Cs karate JKA din Romania , si ziua de astazi cu 23 medalii, a ridicat palamaresul clubul brasovean la 32 medalii . Maine si duminica sunt rezervate sportivilor nostri de 12 si 13 ani care pot imbunatati palmaresul clubului cu noi medalii . A declarat media
Chiru Dan Dragos antrenorul sportivilor .