• Afișări articole 101767

Sportivii Clubului Karate JKA din Romania pleaca maine, in Franta pentru a participa la Campionatul European de Karate din acest an. Competiția se va desfășura în perioada 15-19 noiembrie 2023, în localitatea Antibes din Franța.

Lotul clubului JKA care va face deplasarea la această competiție este format din 8 sportivi brasoveni, care vor participa atât la probele de kata, cât și de kumite, individual și pe echipe.
România va fi prezentă cu peste 200 de sportivi la cea de a 13-a ediție a Campionatului European de Karate, Kobudo și Karate Adaptat.
Pe parcursul a 5 zile, între 15 și 19 noiembrie, peste 2000 de concurenți din toate colțurile Europei vor fi prezenți la Antibes (Franța), pentru competiția continentală care reunește cei mai buni luptători și tehnicieni kata din karate și karate adaptat, cei mai buni tehnicieni în manipularea armelor kobudo, de la cadeți, la veterani.

„Ne vom deplasa la Campionatele Europenede Karate WUKF 2023 din Franta cu găndul de a reconfirma rezultatele bune obtinute la Campionatele Mondiale de Karate din Scotia 2023, având obiectivul de a cuceri 5 medalii internationale. Avem un lot omogen cu o vastă experientă internatională si reusim să acoperim aproape toate categoriile de vărsta de la 14 ani ani in sus”, a declarat antrenorul sportivilor, Chiru Dan Dragoș.