• Afișări articole 120575

Sportivii Clubului Karate JKA din Romania au plecat, la începutul săptămânii, in Scotia pentru a participa la Campionatul Mondial de Karate din acest an. Competiția se va desfășura în perioada 13 – 16 iulie 2023, în localitatea Dundee din Scoția.

Lotul clubului JKA care va face deplasarea la această competiție este format din 16 sportivi brasoveni, care vor participa atât la probele de kata, cât și de kumite, individual și pe echipe. Deplasarea Clubului Sportiv Karate JKA din Romania la Campionatul Mondialde Karate din Scoția a fost posibilă și cu sprijinul Primăriei Brasov, 7 sportivi din cei 16 deplasați având un contract de finanțare nerambursabilă de la bugetul local, aprobat prin hotărâre de Consiliu Local, pentru proiectul „Si tu poti fi un campion Karate WUKF 2023“.

„Ne vom deplasa la Campionatele Mondiale de Karate WUKF 2023 din Scotia cu găndul de a reconfirma rezultatele bune obtinute la Campionatele Europene de Karate din Italia 2022, având obiectivul de a cuceri 10 medalii internationale. Avem un lot omogen cu o vastă experientă internatională si reusim să acoperim aproape toate categoriile de vărsta de la 12 ani in sus”, a declarat antrenorul sportivilor, Chiru Dan Dragoș.