• Afișări articole 120517

Complexul national sportiv Appolo din Bucuresti a gazduit in data de 12 noiembrie 2016 ultima etapa din calendarul competitional SKDUN , Campionatele Nationale de Karate , destinate echipelor de kata si kumite pentru categoriile de copii , minicadeti , cadeti , juniori si seniori .

Evenimentul organizat sub egida Federatiei Romane de Arte Martiale, coordonat impecabil de shihan Aurel Patru 7 dan in calitate de presedinte al Departamentului de Karate SKDUN a alineat la start peste 250 echipe din 30 cluburi .

ASOCIATIA CLUB KARATE JKA DIN ROMANIA si sectia de karate shotokan a CSU Brasov , coordonata de sensei Dragos Chiru 4 dan a deplasat la acest eveniment sportivi din categoriile de minicadeti si cadeti .

Echipa de kata cadeti mixt formata din Bacalu Andrei-Dragoi Ion - Arosoae Daria a devenit Campioana Nationala SKDUN cucerind medaliile de aur intr-o categorie cu 36 concurenti ( 12 echipe ) .

Mult mai consacrata echipa de cadeti masculin kata a CSU Brasov ,formata din sportivii Bacalu Andrei - Dragoi Ion - Poteras Luca ,au pierdut titlul national, bifand la finalul intrecerii pozitia secunda pe podium si medaliile de argint . .

Evoultie buna a inregistrat si echipa debutanta de mincadete kata formata din Olteanu Daria - Ghemea Andreea si Cretu Anca care a finalul concursului au urcat pe treapta a IV a de concurs .

A fost un concurs foarte greu datorita numarului mare de echipe inscrise la fiecare categorie de kata . Sportivii nostrii avand in categorie si 48 sportivi ( 16 echipe ) . Evolutiile sportivilor debutanti in evenimentele nationale sunt incurajatoare pentru anul 2017. Cupa Shorin Ryu din 19 noiembrie de la Targoviste va definitiva lotul pe care il vom deplasa in 3 decembrie la Cupa Campionilor Europeni WUKF din Cluj - a declarat Chiru Dragos.

Rezutate Tehnice :

Medaliati cu Aur :

  1. BACALU ANDREI - KATA CADETI MIXT
  2. AROSOAE DARIA - KATA CADETI MIXT
  3. DRAGOI ION - KATA CADETI MIXT

Medaliati cu Argint :

  1. BACALU ANDREI - KATA CADETI MASCULIN
  2. DRAGOI ION - KATA CADETI MASCULIN
  3. POTERAS LUCA - KATA CADETI MASCULIN