• Afișări articole 120694

Sala Sporturilor din Mediaș a găzduit în data de 21 martie 2015 ,Campionatele Naționale de karate WKC destinate copiilor cu vârsa cuprinsă între 5 și 12 ani . Evenimentul coordonat impecabil de președintele federației WKC , dl. Liviu Crișan a alineat la start 573 sportivi din 47 cluburi ,sportivi care s-au întrecut pe rând la probele de kata și kumite individual precum și un număr de 100 echipe destinate probelor de kata echipe și kumite rotativ . CSU Brașov a deplasat la acest concurs 4 sportivi ai secției de karate shotokan cordonati de sensei Dragos Chiru , Ivan Bogdan și Seitz Adina , sportivi care la finalul intrecerilor au bifat podiumul de 5 ori astfel :

Echipa de kata formată din sportivii Bacalu Andrei , Dragoi Ion si Poteras Luca au cucerit medaliile de aur la categoria de 11-12 ani devenind pentru al doilea an consecutiv Campioni Nationali WKC la această probă . Echipa mai sus mentionata este si Campioana Nationala 2015 la aceiasi proba in Federatia Romana de Karate si in Federatia Romana de Arte Martiele  - departamentul SKDUN .

Sportivul BACALU ANDREI s-a clasat pe cea mai inalta treapta a podiumului devenind Campion National WKC la proba de kata individual dupa ce in luna precedenta si-a adjudecat medalia de aur la aceiasi proba la Campionatele Nationale SKDUN si bronz la cadeti in Federatia Romana de Karate  .

Si sportivul DRAGOI ION a bifat podiumul devenind vicecampion national la proba de kata , adjudecandu-si astfel medalia de argint .

Evolutii apreciabile au inregistrat si Poteras Luca si Arosoae Daria la proba de kata , care s-au clasat la finalul concursului pe locurile 4 .

Peste 4 saptamani vom participa la Campionatele Europene de Karate SKDUN in Letonia unde ne va astepta un concurs mare cu o incarcatura emotionala speciala . - a declarat media Dragos Chiru .