• Afișări articole 120581

Complexul Sportiv Apollo din Bucuresti a gazduit in data de 19 mai 2018 , Cupa Romaniei la Karate SKDUN destinata copiilor , minicadetilor , cadetilor si juniorilor . Sub egida Federatiei Romane de Arte Martiale 430 sportivi din 33 cluburi sportive s-au intrecut la probele de kata si kumite individual . Clubul nostru a deplasat la acest eveniment sectia de karate shotokan formata din 14 sportivi si odata cu acest eveniment a definitivat lotul final care participa peste 4 saptamani la Campionatele Mondiale de karate WUKF din Scotia ( Dragoi Ion , Bacalu Andrei , Poteras Luca si Besleaga Marcel ) .

Revenind la concursul desfasurat la Bucuresti , sportivii nostri au bifat podiumul de 8 ori ( 2 aur , 1 argint si 5 medalii de bronz ) .A iesit in evidenta Tudor Astion care s-a impus lejer la probele de kata si kumite dar si Cretu Anca care  a ocupat locul secund la kumite .

Vreau sa multumesc copiilor pentru efortul depus in primele 5 luni de participare la etapele din calendarul SKDUN si WUKF , vreau sa la multumesc si parintilor pentru sustinerea sportivilor in fiecare etapa competitiionala ! Vom incepe in 3 saptamani pregatirea de vara pentru etapele ce vor urma in toamna competitionala 2018 . -a declarat media Sensei Dragos Chiru .

Rezultate tehnice :

Medalii Aur

  1. TUDOR ASTION - KATA COPII 2 , 4-1 KYU
  2. TUDOR ASTION - SANBON KUMITE COPII 2 -32 KG

Medalii Argint

  1. CRETU ANCA - SANBON KUMITE COPII 2

Medalii Bronz

  1. PETRICENU TEODOR - KATA COPII 3 , 3 KYU - DAN
  2. GIURGIU CASIAN - KATA COPII 3 , 4 KYU
  3. STERNS DAVID - SANBON KUMITE COPII 2 +32 KG
  4. STROE VICTOR - SANBON KUMITE COPII 2 +32 KG 
  5. TUDORACHE PATRICK - KATA COPII 2 , 5 KYU