• Afișări articole 120543

Sala Appolo din Bucuresti a găzduit în acest week-end competiţia de karate-shotokan, Cupa Kanazawa SKDUN , devenită tradiţională atât în calendarul sportiv judeţean, cât şi în cel naţional. Ajunsă la cea de-a IX-a ediţie, competiţia a reunit aproape 300 de sportivi din 24 de cluburi din ţară, care s-au confruntat în probele Kata şi Kumite individual.
Competiţia a fost bine reprezentată pe toate categoriile de vârstă, cele mai spectaculoase evoluţii fiind în cadrul probelor de Kumite, în special Kumite Open Cadeţi, Kumite Open Juniori, Kumite Open Tineret/Seniori.

La acest eveniment clubul nostru a fost reprezentat de Seitz Adina care a concurat atat la kata cat si la kumite. Pentru sportiva noastra acesta a fost ultimul test inainte de participarea la Campionatul European WUKF din Belgia de joi.

Sportiva noastră s-a impus la categoria junioare, proba de kata open, două ore mai târziu impunându-se în fata adversarelor la proba de kumite junioare -59 kg și kumite junioare-tineret open .

Cu trei medalii de aur adjudecate astăzi încheiem pregătirea pentru Campionatul European WUKF  . Mai avem mici detalii tehnice de pus la punct la kata și încercăm să reprezentăm cu succes România în Belgia . - a declarat media Dragos Chiru .