• Afișări articole 112524

Sala Apollo din Capitală a găzduit, sambata 17 februarie 2018, Cupa Dojo – Casa Panciu la karate, o competiţie care a reuşit să atragă 569 de sportivi participanţi din 31 de cluburi, aparţinând de patru federaţii de specialitate. Într-o perioadă în care discipline sportive de tradiţie în România îşi organizează campionatele naţionale cu până în o sută de competitori, emulaţia creată în jurul unei competiţii de acest gen relevă existenţa unui adevărat fenomen.

Organizată de antrenorul Sorin Dumitrescu, de la Dojo Casa Panciu, competiţia s-a derulat foc continuu, cu 97 de probe: 52 la kata împărţite pe 8 categorii de vârstă (copii 1, copii 2, copii 3, minicadeţi, cadeţi, juniori, tineret, seniori) şi fiecare categorie de vârstă împărţită pe grade (kyu-ri sau dan) şi 45 la kumite pe 8 categorii de vârstă fiecare împărţită pe categorii de greutate.

ASOCIATIA CLUB KARATE JKA DIN ROMANIA a deplasat la acest eveniment o parte din sportivii sectiei de karate shotokan a CSU Brasov . Cu un total de 16 medalii ( 3 aur, 8 argint, 5 bronz) , clubul brasovean a inceput in forta calendarul competitional national 2018 .

Cupa Dojo este cea mai dificila cupa nationala din calendar datorita numarului mare de sportivi participanti si datorita nivelului ridicat de pregatire al sportivilor participanti ! Emulatia creata in jurul acestei competitiii si de participarea cluburilor din alte federatii ridica evenimentul la un nivel superior , a declarat media sensei Dragos Chiru .

Rezultate tehnice :

MEDALII AUR

 1. MICUT HACMAN EUGENIA - KUMITE SENIORI
 2. TUDOR ASTION - KATA COPII 5 KYU
 3. STOICA ROBERT - KATA COPII 5 KYU

MEDALII ARGINT

 1. DRAGOI DANIELA - KUMITE SENIORI
 2. MICUT HACMAN EUGENIA - KATA SENIORI
 3. BACALU ANDREI - KATA CADETI dan
 4. PETRICEANU TEODOR - KATA MINICADETI
 5. TUDORACHE PATRICK - KUMITE COPII
 6. GIURGIU CASIAN - KATA COPII
 7. CRETU ANCA - KUMITE COPII
 8. TUDOR ASTION - KUMITE COPII

MEDALII BRONZ

 1. DRAGOI DANIELA - KATA SENIORI
 2. BACALU ANDREI - KUMITE CADETI
 3. STROE VICTOR - KATA COPII
 4. CRETU ANCA - KATA COPII
 5. TUDORACHE PATRICK - KATA COPI