• Afișări articole 120596

Sala Apollo din Capitală a găzduit, la sfarsitul săptămânii, Cupa Dojo – Casa Panciu la karate, o competiţie care a reuşit să atragă 350 de sportivi participanţi din 25 de cluburi, aparţinând de patru federaţii de specialitate.

Organizată de antrenorul Sorin Dumitrescu, de la Dojo Casa Panciu, competiţia s-a derulat timp de 9 ore la probele de kata pe categorii de vârstă (copii 1, copii 2, copii 3, minicadeţi, cadeţi, juniori, tineret, seniori) şi fiecare categorie de vârstă împărţită pe grade (kyu-ri sau dan) şi la kumite pe categorii de vârstă fiecare împărţită pe categorii de greutate.

ASOCIATIA CLUB KARATE JKA DIN ROMANIA- CSU Brasov a deplasat la aceasta etapa nationala 14 sportivi ,majoritatea din cadrul lotului national al Romaniei . Sportivii de la poalele tampei au bifat podiumul la finalul intrecerilor de 10 ori (  1 aur , 7 argint si 2 bronz ) .

Din nou Adina Seitz s-a dovedit varful de lance al clubului bifand aurul si argintul . Si Tampa Viorel a bifat cu dreptul debutul in etapele nationale la proba de kata cu argint . Desigur sperantele noastre se indreptau catre un podium si la Olteanu Daria si Cretu Anca care la acest concurs au bifat pozitia a 4 a in clasament .- a declarat media Dragos Chiru .

Rezultate tehnice

MEDALII AUR

  1. SEITZ ADINA - KUMITE TINERET

MEDALII ARGINT

  1. SEITZ ADINA - KATA TINERET
  2. MOLOCEA DANIEL - KATA CADETI
  3. BACALU ANDREI - KATA MINICADETI
  4. BACALU ANDREI - KUMITE MINICADETI
  5. AROSOAE DARIA - KUMITE COPII
  6. POTERAS LUCA - KATA COPII
  7. TAMPLA VIOREL - KATA COPII

MEDALII BRONZ

  1. MUNTEAN BOGDAN - KUMITE JUNIORI - 60 KG
  2. DRAGOI ION - KUMITE COPII