• Afișări articole 120691

Aflată deja la a IV a ediție “Cupa Karate CHITILA” s-a anuntat a fi o competiție care sa înceapa să își pună amprenta în urbea orașului.

Micii concurenți, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, de la 22 cluburi, au luat startul la evenimentul organizat de Phoenyx-Sunrise și Karate Chitila. Organizatorii, total copleșiti de prezenta a 322 sportivi, incurajati frenetic de la marginea suprafetelor de alti cativa sute de sustinatori, au facut fata cu greu celor 10 ore de concurs . Cu un nivel tehnic foarte ridicat , sportivii si-au etalat maestria la probele individuale de kihon , kata si kumite .

Clubul nostru a deplasat la acest eveniment 8 sportivi coordonati de Ivan Bogdan ,sportivi care la finalul intrecerilor au bifat podiumul de 9 ori ( 5 aur , 2 argint si 2 bronz ) .

Surprizele placute au fost create de de Batrinu Eduard si Spuma Andreea care s-au impus la proba de kata , cuccerind astfel medaliile de aur . Restul medaliilor bifate astazi au fost adjudecate de sportivii nostrii membrii ai lotului national al Romaniei ( Bacalu Andrei , Poteras Luca , Dragoi Ion, Arosoae Daria , Olteanu Daria ) - a declarat media Dragos Chiru .

Rezutate tehnice

Medaliati cu aur

  1. BACALU ANDREI - KATA 11-12 ANI 2 KYU
  2. AROSOAE DARIA - KATA 11 - 12 ANI 3 KYU
  3. DRAGOI ION - KATA 9-10 ANI  3 KYU
  4. SPUMA ANDREEA - KATA 11-12 ANI 7 KYU
  5. BATRINU EDUARD - KATA 9-10 ANI 6 KYU

Medaliati cu argint

  1. POTERAS LUCA - KATA 9-10 ANI 4 KYU
  2. AROSOAE DARIA - KUMITE

Medaliati cu bronz

  1. DRAGOI ION - KUMITE
  2. OLTEANU DARIA - KATA 9-10 ANI 3 KYU