• Afișări articole 120431

Sala de sport a Liceului Teoretic George Moroianu din localitatea Săcele a găzduit în data de 25 aprilie 2015 ,ediția a III a a Cupei Karate Tigers . Sub egida CS Shin Do Brașov 100 sportivi din 10 cluburi s-au întrecut pe rând la probele de kata , kihon și kumite individual și kata echipe . Evenimentul a fos supervizat de Sensei Marian Sidecaru în calitate de instructor de karate shotokan al clubului organizator .

ASOCIATIA CLUB KARATE JKA DIN ROMANIA a deplasat la acest eveniment 7 sportivi toți membrii ai secției de karate shotokan a CSU Brașov , sportivi care la finalul concursului au bifat podiumul de premiere de 16 ori ( 13 aur , 2 argint , 1 bronz )

Pentru sportivii noștrii acesta a fost un antrenament cu public .Lotul deplasat de noi la acest eveniment face parte din lotul național de karate al României . Sportivii noștri au cucerit medaliile de aur la fiecare categorie cu mici exceptii ,unde am avut 2 sportivi pe categorie ,acestia au bifat primele doua trepte ale podiumului . a declarat media Dragoș Chiru .

Rezultate tehnice :

Medaliati cu Aur :

 1. SEITZ ADINA - KUMITE JUNIOARE
 2. SEITZ ADINA - KATA JUNIOARE
 3. SEITZ ADINA - KATA ECHIPE JUNIOARE
 4. MUNTEAN BOGADAN - KATA JUNIORI
 5. MUNTEAN BOGDAN - KATA ECHIPE JUNIORI
 6. MAFTEI GABRIEL - KUMITE CADETI
 7. MAFTEI GABRIEL - KATA ECHIPE JUNIORI
 8. BACALU ANDREI - KATA COPII
 9. BACALU ANDREI - KATA ECHIPE COPII
 10. DRAGOI ION - KATA ECHIPE COPII
 11. POTERAS LUCA - KATA ECHIPE COPII
 12. POTERAS LUCA - KATA COPII
 13. AROSOAE DARIA - KATA COPII

Medaliati cu Argint :

 1. MAFTEI GABRIEL - KATA CADETI
 2. DRAGOI ION - KATA COPII

Medaliati cu Bronz :

 1. MUNTEAN BOGDAN - KUMITE JUNIORI