• Afișări articole 120578

Fundatia pentru Tineret Dambovita si Palatul Copiilor Targoviste a organizat sub egida Federatiei Romane de Karate WKC , CUPA SHORIN RYU KARATE INTERSTILURI 2015 . Evenimentul organizat in adata de 21 noiembrie 2015 in Targoviste a angrenat 150 copii din 20 cluburi sportive care au participat pe rand la probele de kata si kumite individual . Clubul de la poalele tampei a participat la aceasta etapa cu 6 sportivi care la finalul intrecerilor au bifat podiumul de 4 ori ( 2 aur, 1 argint , 1 bronz ) .

Seitz Adina s-a impus la proba de kata individual devansand sportivele de la Politehnica Cluj ( Andrei Diana ) si Fortuna Bucuresti ( Georgiana Bohus ). A doua medalie de aur a fost castigata doua ore mai tarziu tot de Adina Seitz la proba de kumite junioare +55 kg , sportiva noastra impunandu-se lejer cu scorul de 6 la 1 .

Celelalte doua medalii ale delegatiei noastre au fost adjudecate de Dragoi Ion- argint  si Bacalu Andrei -bronz la categoria de 11-12 ani kata .

Clasamentul final a evidentiat CSU Brasov pe prima treapta a podiumului urmat pe locurile secunde de CS Karate Chitila si CS Karate Dragon Do Targu Mures .

Pentru sportivii nostrii acesta a fost doar un antrenament cu public in care am descoperit ca mai avem multe detalii de pus la punct pentru Cupa Campionilor Europeni WUKF din luna decembrie .- a declarat sensei Dragos Chiru