• Afișări articole 120559

În Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi” din Braşov, sa desfasurat prima ediţie a Openului României la Karate. Este prima competiţie deschisă tuturor membrilor celor 3 mari organizaţii de karate din ţară – FRK, FRK WKC şi SKDUN. La competiţie au participat şi alţi sportivi din celelelate organizaţii de karate din România, astfel că spectatorii au avut prilejul să urmărească mai multe stiluri reunite. Au fost prezenţi presedintele WKF dl . Lucian Baroiu , Presedintele WUKF dl . Liviu Crisan , Presedintele Federatiei Mondiale SKDUN dl. Aurel Patru ,alaturi de peste 320 de sportivi din 46 cluburi sportive, care au concurat la categoriile de cadeţi, juniori, tineret U21 şi seniori.

Sectia C.S.U. Brasov din cadrul ASOCIATIA CLUB KARATE JKA DIN ROMANIA a deplasat la acest eveniment 14 sportivi care la finalul intrecerii au bifat podiumul de 11 ori ( 3 medalii de argint si 8 medalii de bronz ){pgslideshow id=89|width=640|height=480|delay=3000|image=L}

Rezultate seniori

    CRETA MARIUS - LOCUL 2 KATA
    PORUMBOIU COSMIN - LOCUL 3 KUMITE -75 KG

Rezultate U 21

    BELEDEANU SABINA - LOCUL 2 KUMITE + 70 KG
    CRETA MARIUS - LOCUL 3 KATA

Rezultate Juniori

    LAMBA ANDREEA - LOCUL 3 KUMITE
    DUMITRU VLAD - LOCUL 3 KUMITE
    VEZURE ANDREI - LOCUL 3 KUMITE
    POPESCU RADU LOCUL 3 KATA

Rezultate cadeti

    ANDREI DIANA - LOCUL 2 KATA
    TOHANEAN DENISA - LOCUL 3 KATA
    MAFTEI GABRIEL - LOCUL 3 KATA

Avand in vedere amploarea evenimentului pe care sectia de karate shotokan CSU Brasov la gestionat , rezultatele reflecta munca depusa de antrenorii Aurelian Nicolae , Andrei Constantin si Chiru Dragos , alaturi de nou licentiatul in Arbitraj WKF - Ivan Bogdan .