• Afișări articole 120519

La sfârşitul săptămânii trecute, oraşul Alexandria a fost gazda Cupei Kanazawa SKDUN, la karate, ediţia a VI-a.

La eveniment a participat şi clubul braşovean ASOCIATIA CLUB KARATE JKA DIN ROMANIA, care a avut la competiţie 11 sportivi calificaţi în urma stagiului de acum două săptămâni. Concursul a fost organizat sub egida FRAM, la start fiind prezenţi 200 de sportivi, de la 14 cluburi din ţară.

Echipa noastră a fost reprezentată de Ion Drăgoi (2004), Alexandru Puiu (2002), Gabriel Maftei, David Creţu şi Robert Doroftei (anul 2000), Sebastian Pomirleanu, Sandu Cezar, Bogdan Muntean (anul 1999 ), Adina Seitz (1998 ), Daniela Vlase (1995) şi Bogdan Ivan (1994).Întrecerea s-a desfășurat pe patru suprafețe, la probele de kata individual şi kumite individual. Evoluția remarcabilă a lui Ion Drăgoi, care rămâne în zona medaliilor de aur pentru al patrulea campionat consecutiv, la kata individual, anul acesta ocupând locul I. Kata-ul prezentat de el, „Heian Shodan", i-a adus cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Vedetele echipei au fost Adina Seitz, care la kata a câştigat detaşat, cu cele mai mari note, dar şi sportivul Bogdan Ivan, care s-a impus în finala de kumite juniori, după un meci foarte echilibrat.

Rezultatele obţinute de sportivii braşoveni:

1. Seitz Adina - locul 1 kata individual
2. Drăgoi Ion - locul 1 kata individual
3. Ivan Bogdan - locul 1 kumite individual
4. Sandu Cezar - locul 2 kata individual
5. Vlase Daniela - locul 2 kumite individual
6. Maftei Gabriel - locul 3 kumite individual
7. Vlase Daniela - locul 3 kata individual
8. Creţu David - locul 3 kata individual
9. Doroftei Robert - locul 3 kumite individual
10. Puiu Alexandru - locul 3 kata individual
11. Ivan Bogdan - locul 3 kata individual

Am participat la o competiţie grea şi obositoare, din cauza distanţei lungi. Au ieşit în evidenţă, la kata, Adina Seitz şi Ion Drăgoi, care se pare că încă nu au adversari care să le pună reale probleme la titlu. Pentru noi va urma un test foarte greu, pe 21 mai, în Cupa României SKDUN", a declarat sensei Dragoş Chiru.