• Afișări articole 120544

Sala Antilopa din Bucuresti a gazduit, duminica, 19 februarie, a XI-a editie a Cupei Dojo Casa Panciu, sub tutela departamentului de karate SKDUN din cadrul Federatiei Romane de Arte Martiale.

La competiţie au participat peste 450 de concurenti, din 24 cluburi, care s-au intrecut la probele de kata si kumite individual.  ASOCIATIA CLUB KARATE JKA DIN ROMANIA, sub comanda lui Dragos Chiru – 3 dan, a particpat la acest eveniment 8 sportivi, care au urcat  pe podium de sapte ori.

Seitz Adina, Maftei Gabriel si Sandu Cezar au urcat pe treapta secunda a podiumului la kata individual asigurandu-si medaliile de argint, prima sportiva pierzand medalia de aur prin decizie de sistem avand acelasi punctaj cu locul 1.

Dragoi Ion nu a reusit de aceasta data sa se claseze decat pe locul 4 intr-o categorie de 14 concurenti .

Probele de kumite individual au asigurat clubului brasovean inca 4 medalii: Vlaicu Miruna si-a asigurat argintul la junioare +55 kg , cu o evolutie impecabila intrecandu-si la pas toate adeversarele pana in finala unde a pierdut greu in fata multiplei campioane mondiale a categoriei .

La urmatoarea categorie de cadete- junioare open scenariul s-a reptat la indigo, sportiva brasoveanca urcand din nou in finala cu un meci specataculos in semifinala invingand o sportiva de 98 kg , pierzand si de aceasta data finala tot in fata multiplei campioane mondiale, reusind in acest fel sa castige a doua medalie de argint.

Si sportivii Maftei Gabriel si Seitz Adina au avut evolutii bune la kumite reusind sa castige medaliile de bronz la categoriile de varsta .

„Cu 7 medalii ( 5 argint si 2 bronz ) sunt multumit de evolutia sportivilor JKA din cadrul primului eveniment national . Sunt incantat de evolutia specataculoasa a sportivei Vlaicu Miruna care a castigat usor 5 meciuri din care 4 au fost castigate in fata unor campioane internationale. Din pacate trebuie sa trecem repede peste eveniment si sa incepem pregatirea pentru Campionatul National de peste două saptamani“, a declarat sensei Dragos Chiru.