• Afișări articole 120582

Sala Sporturilor din Balaceanca ( Comunca Cernica ) a gazduit sambata 26 mai 2012 prima editie a Cupei Cernica la probele kata si kumite individual. Evenimentul a fost organizat de ACS Progresul Cernica condus de Ioana Mihalache 3 dan sub patronajul Federatiei Romane de Arte Martiele departamentul de karate SKDUN . Evenimentul transmis in direct pe tv locala a aliniat la start 200 concurenti din cadrul a 10 cluburi .

ASOCIATIA CLUB KARATE JKA DIN ROMANIA condus de sensei Dragos Chiru 3 dan a deplasat la aceasta competitie 17 sportivi care au resuit sa urce pe podium de 17 ori ( 4 medalii de aur , 5 argint si 8 bronz ) .

Adina Seitz din nou imbatabila djudecandu-si pe rand medaliile de aur la kata si kumite categoria cadete .

Tot pe prima treapta a podiumului au urcat si sportivii Maftei Gabriel la kata minicadeti 4 kyu si Doroftei Robert kata minicadeti 5 kyu , locurile secunde in ambele categorii fiind ocupate tot de sportivii JKA , Muntean Bogdan prima categorie si Negru Dan a doua categorie.

Tot pe locul 2 s-au clasat pe rand sportivii Maftei Gabriel la kumite , Vlaicu Miruna la kata si Busteaga Diana la kumite .

Rezultate tehnice :

LOCUL 1

 1. SEITZ ADINA - KATA CADETE
 2. SEITZ ADINA - KUMITE CADETE
 3. DOROFTEI ROBERT - KATA MINICADETI 5 KYU
 4. MAFTEI GABRIEL - KATA MINICADETI 4 KYU

LOCUL 2

 1. VLAICU MIRUNA - KATA JUNIOARE
 2. MAFTEI GABRIEL - KUMITE CADETI
 3. MUNTEAN BOGDAN - KATA MINICADETI
 4. NEGRU DAN - KATA MINICADETI
 5. BUSTEAGA DIANA - KUMITE CADETI

LOCUL 3

 1. PETCU ALEXANDRU - KATA MINICADETI 6 KYU
 2. PETCU ALEXANDRU - KUMITE MINICADETI
 3. VLAICU MIRUNA - KUMITE JUNIOARE
 4. PUIU ALEXANDRU - KATA COPII
 5. ORBAN TIMEEA - KUMITE COPII
 6. VLASE DANIELA - KATA JUNIOARE
 7. NEGRU DAN - KUMITE MINICADETI
 8. SANDU CEZAR - KUMITE MINICADETI

Sunt multumit de evolutia sportivilor consacrati la aceasta comeptitie mai ales ca venim la cinci zile dupa Cupa Romaniei . Si sportivii debutanti s-au integrat bine in lot ceea ce ma determina sa ii felicit . A declarat antrenorul Chiru Dragos .