• Afișări articole 120599

Federația Română de Karate WKC și-a desemnat în data de 6 februarie 2016 Campionii Federației la probele de kata și kumite , categoriile de cadeți , juniori și seniori . In sala Sporturilor din Mediaș pe rând au fost recompensati cu plachete cei mai buni sportivi ai anului 2015 din cadrul Federatiei de Karate WKC .

Tot cu aceasta ocazie Federatia Română de Karate WKC a organizat doua turnee de Campioni Absoluti la kumite seniori ( feminin si masculin ) , categorii formate din 4 fete si 4 baieti . Din cadrul turneului feminin a facut parte si cadeta noastra Seitz Adina care a fost învinsă de caștigătoarea turneului Szas Diana .

Cu cele 7 medalii obtinute de Adina Seitz la Campionatele Mondiale WKC din Slovenia și Campionatele Europene WKC din Belgia în anul 2015 ,sportiva CSU Brasov a devenit Sportiva Anului 2015 la categoria 15-17 ani la proba de kata , kumite ippon și locul 2 la kumite sanbon .

Alături de Adina Seitz a mai urcat pe podiumul Galei Campionilor si Maftei Gabriel ,locul 3 la proba de kumite ippon 15-17 ani . Locul este datorat rezultatelor bune de la Cupa României WKC .

Adina Seitz merită din plin cele 3 nominalizări la Sportiva Anului Karate WKC 2015 . Îi mulțumesc pe această cale lui shihan Aurel Pătru 7 dan care a contribuit din plin la formarea sportivei noastre prin pregătirea de la lotul național SKDUN . Adina Seitz este componentă de bază în cadrul lotului național de karate SKDUN ,în anul precedent obținând nu mai puțin de 7 medalii Mondiale și Europene la departamentul de karate SKDUN ,fiind totodată desemnată și căpitanul de echipă al fetelor de kumite ippon 16-20 ani in cadrul Campionatul Mondial de Karate din Serbia .- a declarat media Chiru Dragos .