• Afișări articole 120550

Club Sportiv Karate JKA din Romania celebrează înalta performanță sportivă prin Gala Sportivul Anului, gala de traditie care a ajuns la editia numarul XIV.

Si-au anuntat participarea la eveniment 221 persoane, gala care se va desfasura la Brasov, in data de 19 decembrie 2023 incepand cu orele 17.30. Vor fi evidentiati sportivi de pe parcursul anului 2023. Nominalizările de la cele 100 premii includ sportivi care au dus tricolorul pe cele mai înalte trepte ale podiumurilor mondiale si europene. 

“Sfarsitul de an vine cu noi obiective importante și ne dorim ca rezultatele de excepție de anul acesta să deschidă calea pentru unele la fel de bune în 2024. De aceea, vrem ca 2023 să se incheie cu o recunoaștere a meritelor deosebite ale sportivilor legitimati de pe tot parcursul anului , printre cel mai bun an al sportului brasovean din ultimul deceniu. Această realitate, care ne-a adus atâta bucurie brasovenilor , are în spate munca, sacrificiile, eforturile și devotamentul unor sportivi care merită aprecierea și recunoștința noastră. Este momentul lor. Să le fim alături și să-i onorăm!”, a declarat Chiru Dragos , presedintele clubului.