• Afișări articole 120470

Municipalitatea va aloca 41 premii pentru sportivii si tehnicienii CS Karate JKA din Romania. Dintre acestea 18 premii vor fi alocate pentru rezultatele obtinute la Campionatele Mondiale de Karate WUKF din Scotia 2023 si alte 23 premii vor fi alocate sportivilor nostri pentru rezultatele obtinute la Campionatele Nationale de Karate WUKF din anul 2023.

Municipalitatea brașoveană îi premiază, și în acest an, pe cei mai buni sportivi ai Brașovului, în cadrul celei de a doua ediții a galei de premiere ,,Sărbătoarea sportului brașovean”.

Evenimentul va avea loc în Piața Sfatului, în data de 20 aprilie, pentru a celebra excelența sportivă din Brașov, dar și pentru a-i prezenta comunității pe sportivii care, prin performanțele lor, fac cinste orașului nostru.

De asemenea, pentru a arăta importanța sportului în comunitatea brașoveană, cu ocazia acestui eveniment va fi organizată și o paradă dedicată tuturor sportivilor, indiferent de disciplina sportivă, vârstă sau performanță.

,,Pe 20 aprilie vă așteptăm în Piața Sfatului să ne cunoaștem campionii, în cadrul galei de premiere dedicate sportului brașovean. Și pentru că acești campioni sunt modele pentru alți zeci și sute de copii și tineri, invit toate cluburile brașovene să participe la parada care va avea loc cu ocazia acestui eveniment, pentru a arăta comunității noastre cât de important este sportul în Brașov, dar și pentru a le oferi ocazia brașovenilor să îi cunoască nu doar pe cei care fac cinste orașului, ci și pe viitorii campioni. 20 aprilie este ziua în care sportul își va ocupa locul pe care îl merită în orașul nostru”, a declarat primarul Allen Coliban.

Gala de premiere include o paradă a sportivilor, care va începe în fața Primăriei, urmând traseul Parcul Titulescu – Strada Republicii – Piața Sfatului, premierea, demonstrații sportive, activități artistice și un concert. Totodată, în Piața Sfatului se va amenaja o zonă în care cluburile sportive din Municipiul Brașov își vor promova activitatea, organizând ateliere, competiții și alte activități menite să îi implice pe cei prezenți. La finalul evenimentului, primarul Allen Coliban le va oferi un dineu premiaților.