• Afișări articole 120461

Sala Rapid din Bucureşti a găzduit, în perioada 6-7 noembrie 2010, Judgement Day, competiţie de nivel internaţional, la karate interstiluri.

Desfăşurată pe durata a două zile, duminica fiind destinată în special participanţilor de kata şi kata pe echipe. Peste 600 de concurenţi din România, Anglia, Irlanda, Bulgaria şi Mexic s-au întrecut în cele două zile de concurs şi nu mai puţin de 25 de echipe de kata sincron.

ASOCIATIA CLUB KARATE JKA DIN ROMANIA a deplasat la acest eveniment 20 sportivi, reuşind să câstige  nu mai puţin de 23 de trofee (12 medalii de aur, trei de argint şi opt de bronz).

Rezultatele de mai sus au reuşit să claseze clubul braşovean JKA România pe locul 1 în lume la kata, pentru al doilea an consecutiv, cu un total de 58 puncte.

La eveniment au fost prezenţi şi campionii K1 Ciprian Sora şi Ionuţ Atodiresei, care au fost premiaţi de organizatori pentru întreaga lor activitate.

Printre remarcatele competiţiei se numără Miruna Vlaicu şi Adina Seitz, care au câştigat câte două medalii de aur la kata individual şi kata pe echipe, iar Miruna a fost prima şi la kata echipe senioare.

Octavian Jicmon şi Robert Mitrică au cucerit aurul la kata individual, iar Sebastian Pomirleanu, Cezar Sandu, Bogdan Muntean, Daniela Vlase şi Răzvan Rotaru au fost primii la kata pe echipe.

Sunt mulţumit de întregul lot deplasat la Bucureşti şi vreau să îi felicit pe elevii mei pentru lecţia de arte marţiale oferită participanţilor la eveniment. Sunt încântat de evoluţia sportivei Miruna Vlaicu, cea care a avut o evoluţie remarcabilă.

Următoarele trei săptămâni sunt cu adevărat importante pentru JKA, urmând să facem deplasarea la Cupa României WKC, Campionatul Naţional pe echipe SKDUN şi Shoto Cup JKA", a declarat, pentru Adevărul de Seară, sensei Dragoş Chiru, antrenorul echipei JKA.

Iată rezultatele complete ale sportivilor braşoveni:

1.    Seitz Adina locul 1 kata individual
2.    Seitz Adina locul 1 kata echipe
3.    Vlaicu Miruna locul 1 kata individual
4.    Jicmon Octavian locul 1 kata individual
5.    Mitrică Robert locul 1 kata individual
6.    Pomirleanu Sebastian locul 1 kata echipe
7.    Sandu Cezar locul 1 kata echipe
8.    Muntean Bogdan locul 1 kata echipe
9.    Vlaicu Miruna locul 1 kata echipe
10.    Vlase Daniela locul 1 kata echipe
11.    Vlaicu Miruna locul 1 kata echipe senioare
12.    Rotaru Răzvan locul 1 kata echipe
13.    Gorea Alin locul 3 kata individual
14.    Budaşu David locul 3 kata individual
15.    Ivan Bogdan locul 3 kata echipe
16.    Gorea Alin locul 3 kata echipe
17.    Doroftei Robert locul 3 kata echipe
18.    Maftei Gabriel locul 3 kata echipe
19.    Ivan Ioana locul 3 kata echipe
20.    Orban Timeea locul 3 kata echipe
21.    Puiu Alexandru locul 2 kata individual
22.    Rotaru Răzvan locul 2 kata individual
23.    Doroftei Robert locul 2 kata individual