• Afișări articole 120531

CS Karate JKA Romania si sectia de karate shotokan a CSU Brasov s-a aflat in perioada 14-23 august in ultimele cantonamente de pregatire din vara anului 2017 .

In perioada 14-20 august 6 sportivi s-au aflat la Poiana Pinului ( Buzau ) in cadrul Cantonamentului lotului National de Karate SKDUN . Sub coordonarea antrenorului lotului national shihan Aurel Patru 8 dan sportivii Besleaga Marcel , Dragoi Ion , Giurgiu Casian , Cretu Anca , Tudor Astion si Stoica Robert au efectuat zilnic 2  antrenamente .

A fost un cantonament cu nivel tehnic bun dar care a scos la iveala conditiile slabe de cazare, masa si organizare dar si vulnerabilitatea sportivilor care raspundeau de activitatea pe camere.

In perioada 18-20 august 8 sportivi s-au aflat la Vama Buzaului in cadrul Cantonamentului JKA Romania pentru adulti si pentru finalizarea echipei de kata mixt a Romaniei . Sub coordonarea a lui Ivan Bogdan in calitate de instructor Mitca Robert , Poteras Liviu , Anghel Ciprian , Orban Abel si Dragoi Daniela au pus la punct detaliile in vederea participarii la Cupa Romaniei de Karate SKDUN din luna septembrie .

In paralel Olteanu Daria - Poteras Luca - Bacalu Andrei au pregatit echipa de kata mixt pe care clubul nostru o va prezenta in selectia pentru Campionatul Mondial de Karate SKDUN din 8 septembrie 2017.

Ultimul cantonament de pregatire s-a desfasurat in perioada 20-23 august si a adus la Vama Buzaului 22 sportivi care sub coordonarea lui sensei Dragos Chiru 4 dan au perfectionat si invatat bunkai kata pentru heian shodan , nidan , sandan si yondan . In paralel cu aceasta pregatire sportivii din cadrul lotului national de karate skdun au perfectionat pregatirea la basai day si jion ( avansati ), heian shodan si sandan ( kohai ) dar si partea de kumite liber , sambon si ippon kumite.

Ultimul cantonament a avut un nivel de implicare tehnic al sportivilor foarte bun . Am pus accentul pe tehnica si viteza iar acest lucru a creat o uzura pshihica mai mare decat fizica cum era in cantonamentele precedente . Ii felicit pe toti sportivii care s-au angrenat in aceasta pregatire centralizata . - a declarat media sensei Dragos Chiru .

Au participat in ultimul cantonament :

Bacalu Andrei
Burlan Darius
Chirieac Cosmin
Chiru Dragos
Creţu Anca
Giurgiu Casian
Ion Andrei
Olteanu Daria
Poteras Luca
Puiu Alexandru
Spiridon Stefan
Sterns David
Stoica Robert
Stroe Victor
Toma Octavian
Tudor Astion
Tudorache Cezar
Tudorache Patrick
Vata ROBERT
Zelincu Beatrice
Arosoae Daria
Zelincu Radu